Mersin'de seyir halindeki yolcu otobüsü alev aldı

Mersin'de seyir halindeki yolcu otobüsü alev aldı

Balıkesir, Manisa ve İzmir'deki otobüs yangınlarının ardından bu kez Mersin'den benzer haber geldi. İçinde 44 yolcusu bulunan Metro Turizm'e ait yolcu otobüsü, Tarsus'ta seyir halindeyken alev aldı. Otobüs kullanılamaz hale gelirken, yangında ölen ya da yaralanan olmadı.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir yolcu otobüsünde seyir halindeyken yangın çıktı.

İçindeki 44 yolcusuyla Hatay'dan İstanbul'a giden Ahmet Okçu yönetimindeki Metro Turizm'e ait  otobüsün motor bölümü, Pozantı-Tarsus-Mersin otoyolunun Gülek Boğazı yakınlarında henüz belirlenemeyen nedenle alev aldı.

Sürücünün otobüsü yol kenarına yanaştırmasının ardından yolcular tahliye edildi. Yolcuların tahliyesinin ardından alevler aracı tamamen kapladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında araç kullanılamaz hale geldi.

YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ

Otobüsün şoförü Ahmet Okçu, gazetecilere yaptığı açıklamada, otobüsün alev aldığını fark edince ilk olarak yolcuları güvenli bir şekilde tahliye ettiğini belirtti.

19-08/09/20190808_2_37698193_46661065.jpg

Yangın söndürme tüpüyle aleve müdahale ettiğini vurgulayan Okçu, buna karşın çabasının yetersiz kaldığını anlattı. 

19-08/09/20190808_2_37698193_46661072.jpg

Bu arada, yaralananın olmadığı olay nedeniyle otoyolda trafikte aksamalar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

MERSİN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN