Meteoroloji Antalya için uyarı yayınladı

Meteoroloji Antalya için uyarı yayınladı

Meteoroloji tarafından yayınlanan son uyarıya göre Antalya'da kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son verilere göre Antalya'da yarın ve pazar günleri kuvvetli sağanak yağış bekleniyor.  Yarın etkisini artıracak sağanak yağışın pazar günü öğle saatlerine kadar devam etmesi bekleniyor. 

İŞTE METEOROLOJİ TARAFINDAN YAPILAN O UYARI

 Antalya çevrelerinde 12.01.2019 Cumartesi günü sabah saatlerinden itibaren etkisini arttırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların 13.01.2019 Pazar günü öğle saatlerine kadar Finike ve Demre ilçelerinde kuvvetli (30-60 kg/m2), Antalya merkez ile Serik, Kemer ve Kumluca ilçelerinde şiddetli (50-100 kg/m2) ve yer yer aşırı (100 kg/m2 üzeri) olması beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

ANKARA/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN