Meteoroloji uyardı: Hazırlıksız yakalanmayın bugün başlayacak hafta sonuna kadar...

Meteoroloji uyardı: Hazırlıksız yakalanmayın bugün başlayacak hafta sonuna kadar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son duyurularda ve haritalı paylaşımlarda bugün başlayacak olan yağışlı havanın hafta sonuna kadar etkili olacağı belirtildi. Yağmurların yer yer sağanak yağışlara dönerek sel baskınlarına neden olacağı belirtilen duyurularda vatandaşların ve yetkililerin tedbirli olması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günlük hava tahmin raporuna göre bugün başlayan yağmurlar cumartesi gününe kadar yurdu etkisi altıona alacak. İstanbul, Balıkesir, Bursa, Yalova, Osmaniye, Sinop, Artvin, Erzurum, Ardahan, Adana ve Kahramanmaraş'ta etkili olması beklenen yağışların zaman zaman şiddetlenerek sele neden olacağı açıklandı. için yağış uyarısında bulundu. Yağışlarla ilgili saat de veren Meteoroloji, sele karşı dikkatli olunmasını istedi.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün günlük hava tahmin raporuna göre, İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İstanbul, Balıkesir, Bursa, Yalova, Osmaniye, Sinop, Artvin, Erzurum ve Ardahan çevreleri ile Kastamonu ve Hatay'ın kıyı, Kahramanmaraş'ın batı, Adana'nın kuzey kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

hava-durumu.jpg

YAĞIŞLAR SALI SABAHI BAŞLAYACAK

İstanbul’daki yağışın yarın (Salı) sabah saatlerinden itibaren etkili olacağı, sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde gelişeceği bildirildi.

meteoroloji.jpg

DENİZLİ VE ANTALYA İÇİN SEL UYARISI

Yağışların, Denizli ve Burdur çevreleri ile Antalya'nın batısının iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısı yapıldı.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

hava-durumu1.jpghava-durumu2.jpghava-durumu3.jpghava-durumu4.jpghava-durumu5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN