Meteoroloji uyardı! Kuvvetli rüzgar ve fırtına geliyor

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli rüzgar ve fırtına geliyor

Meteorolojide batı bölgeleri için kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı yapıldı. Yapılan açıklamada yarından itibaren Marmara'nın batısı ve güneyi, Ege Bölgesi, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'in batı kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumuyla ilgili yapılan son tahminleri paylaştı. Marmara'nın batısı ve güneyi, Ege Bölgesi, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'in batı kesimlerinde kuvvetli rüzgar ve fırtına tahmin edildiği bildirildi. Soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı da dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

YARINDAN İTİBAREN KUVVETLİ RÜZGAR VE FIRTINA GELİYOR

Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, yarından itibaren Marmara'nın batısı ve güneyi, Ege Bölgesi, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun batısı ile Batı Karadeniz'in batı kesimlerinde güney yönlerden fırtına (50-70 kilometre/saat), yüksek kesimlerde hamleli kuvvetli fırtına (70-90 kilometre/saat), yer yer tam fırtınanın (90-100 kilometre/saat) olacağı tahmininde bulundu.

SOBA VE BAC GAZI ZEHİRLENMESİ UYARISI

Fırtınanın, 11 Aralık Cumartesi sabah saatlerinde etkisini azaltması, akşam saatlerinden sonra tekrar kuvvetlenmesi ve pazar günü akşam saatlerine kadar etkili olmasının beklendiği ifade edilen açıklamada, çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, toz savrulması, ulaşımda aksamalar ile soba ve baca gazı zehirlenmeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

İL İL HAVA DURUMU TAHİMİNİ İÇİN TIKLAYIN

HARİTALARLA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

1.png

p12.png

pz-001.pngpzr-001.png4.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN