Meteoroloji'den Erzurum ve Erzincan için kar uyarısı

Meteoroloji'den Erzurum ve Erzincan için kar uyarısı

Meteoroloji, Erzurum ve Erzincan için kar yağışı uyarısı yaptı. Buna göre öğle saatlerine kadar Erzurum'un güney kesimleri ile Erzincan çevrelerinde hafif kar yağışlı bekleniyor.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum ve Erzincan için kar uyarı yaptı.

Öğle saatlerine kadar Erzurum'un güney kesimleri ile Erzincan çevrelerinin aralıklı hafif kar yağışlı geçmesi beklenen bölgede, gece ve sabah saatlerinde buzlanma, don, yer yer sis ve pus olacağı tahmin ediliyor. 

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede, rüzgar kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek. 

BÖLGEDE SICAKLIKLAR

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 14, Ağrı ve Ardahan'da 13, Erzurum'da 9, Erzincan ve Iğdır'da 3, Tunceli'de sıfır derece ölçüldü.

Gün içinde beklenen en yüksek sıcaklığın ise Tunceli'de 6, Iğdır'da 3, Erzincan'da 2, sıfırın altında olmak üzere Kars'ta 4, Ağrı'da 3, Ardahan ve Erzurum'da 1 derece olması bekleniyor.

ERZURUM/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN