Meteoroloji'den İstanbul için sağanak yağış ve fırtına uyarısı | Yağmur ne kadar sürecek?

Meteoroloji'den İstanbul için sağanak yağış ve fırtına uyarısı | Yağmur ne kadar sürecek?

Meteoroloji'den İstanbul için sağanak yağış ve fırtına uyarısı geldi. Peki Yağmur ne kadar sürecek? Hafta sonu hava durumu nasıl? Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamalarında parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı Marmara Bölgesi'nin doğusu ile İstanbul'da sağanak bekleniyor. Marmara Bölgesi'nin doğusu ile İstanbul'da sağanak öngörülüyor. İşte 13 ve 4 Mart tarihleri için hava durumu tahminleri...

İstanbul'da yağmur ne kadar sürecek? Meteoroloji hava durumu açıklamaların detayları ve  13 Mart ve 14 Mart 2019 hava durumu tahminleri yazımızda. Meteoroloji'den İstanbul için sağanak yağış ve fırtına uyarısıyapıldı. İstanbullular "Yağmur ne kadar sürecek?", "Bahar ne zaman gelecek?" diye merak ediyor. Parçalı ve çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgenin doğusu ile İstanbul'da sağanak bekleniyor. İşte hava durumu tahminleri ve yapılan son dakika açıklamaları...

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sıcaklıklar mevsim normalleri civarında seyredecek.

İL İL ANLIK HAVA DURUM İÇİN TIKLAYIN 

Rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden ulaşımda aksama, çatı uçması ile ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması isteniyor.

19-03/13/hava-durumu.jpg

TEDBİRLİ OLUN UYARISI GELDİ

Yayınlanan uyarı şu şekilde; İstanbul, Balıkesir, Çanakkale, Tekirdağ, Kırklareli ile Edirne'nin güney kesimlerinde kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edildiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir.

19-03/13/istanbul-hava-durumu.jpg

YURT YAĞIŞLARA TESLİM

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara’nın güney ve doğusu, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun batısı ile Tekirdağ, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Bingöl, Mardin ve Diyarbakır çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı; Güney Ege kıyıları ile Akdeniz’in kıyı kesimlerinin gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Muğla’nın Bodrum, Datça ve Marmaris ilçeleri ile Aydın’ın Didim ilçesinde, Antalya’nın doğu kesimleri, Mersin çevreleri ile Adana ve Osmaniye’nin güney kesimlerinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Doğu kesimlerde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görüleceği tahmin ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN