Meteorolojiden İstanbul için yağış uyarısı

Meteorolojiden İstanbul için yağış uyarısı

İstanbul ve Çanakkale çevreleri ile Antalya'nın ve Isparta'nın doğu kesimlerinin yarın yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan duyuruya göre, Marmara'nın Trakya kesimi, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve doğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, İstanbul ve Çanakkale çevreleri ile Antalya ve Isparta’nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği öngörülüyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Yağışların, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu ile Bingöl ve Muş çevrelerinin yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

Hatay, Rize, Bingöl, Muş, Bitlis, Kars, Ağrı, Iğdır, Hakkari, Şırnak, Batman ve Siirt çevreleri, Trabzon'un doğu ve Artvin'in kıyı kesimlerinde ise kuvvetli yağış görüleceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli eseceği öngörülüyor.

İSTANBUL/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN