Meteorolojiden yine sağanak yağış uyarısı

Meteorolojiden yine sağanak yağış uyarısı

Son dakika haberi: Meteoroloji İstanbul başta olmak üzere bir çok kenti etkisi altına alan sağanak yağışlar için bir kez daha uyardı. Marmara Bölgesi, Akdeniz'in iç kesimleri, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile bazı illerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Perşembe gününe kadar Marmara bölgesinde yağış var. İşte 5 günlük hava durumu.

Türkiye geneli hava durumu için Meteoroloji'den son dakika uyarısı geldi. Bugün başta İstanbul olmak üzere birçok kentte etkili olan sağanak yağışlar Perşembe gününe kadar etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün tahminlerine göre, Marmara'nın güney ve doğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Kırklareli, Tekirdağ, Kütahya, Afyonkarahisar, Bolu, Karabük, Muş ve Bingöl çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların yarın saat 18.00'e kadar etkili olacağı bildirildi.

Öte yandan Meteoroloji'nin 5 günlük tahminlerine göre Perşembe gününe kadar Marmara, Karadeniz bölgesi ve Akdeniz'in doğusunda yağış bekleniyor. 

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

18-09/08/haritatahmingun1.png

18-09/08/haritatahmingun2.png

18-09/08/haritatahmingun3.png

18-09/08/haritatahmingun4.png

18-09/08/haritatahmingun5.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN