Metrobüs kazasında yaralanan şoförün son durumu ne?

Avcılar'da çok sayıda kişinin ölümden döndüğü metrobüs kazasında ağır yaralanan metrobüs şoförünün son durumunu kardeşi açıkladı. Ağabeyinin hızı düşük olduğu için ölümden döndüğünü aktaran Fatih Kibar, ameliyat olduğunu ve bilincinin açık olduğunu kaydetti.

Avcılar'da 9 Eylül Cuma günü 18.30'da iki metrobüsün, durakta kafa kafaya çarpışması sonucu 99 kişi yaralandı. Metrobüs şoförlerinden 51 yaşındaki Mahsun Kibar'ın Avcılar Şükrübey Metrobüs Durağında yolcu aldıktan bir süre sonra fenalaştığı ve kazanın bu nedenle gerçekleştiği iddia edilmişti.

kaza.jpg

SON DURUMUNU KARDEŞİ AÇIKLADI

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Mahsun Kibar, gece yarısı yoğun bakıma alındı. Şoför Mahsun Kibar'ın dün 16.00'da ameliyata alındığı öğrenildi. Başarılı geçen ameliyat sonrası gece saatlerinde uyandırılan Kibar'ın bilincinin açık olduğu, iki gün içerisinde servise alınacağı öğrenildi.

5035669.jpg

"HIZI DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN ÖLÜMDEN DÖNMÜŞ"

Metrobüs şoförü Mahsun Kibar'ın kardeşi Fatih Kibar, ağabeyinin darbeye bağlı yaralanması olduğunu dile getirerek, "Bugün yanına gittiğimizde bilinci açıktı, su istiyordu. Bir iki gün daha yoğun bakımda takibi yapılacak. Darbeye bağlı yaralanması olmuş. Hızı düşük olduğu için ölümden dönmüş. Kazayla ilgili bir şey söylememiş, biz de soramadık. Sadece sağlık durumu ile ilgileniyoruz. Salı günü servise alınması bekleniyor, şu an hayati tehlikesi çok düşük" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN