Mezitli Belediye Başkanı, yeni yıla halkla girdi

Mezitli Belediye Başkanı, yeni yıla halkla girdi

Mersin'e bağlı Mezitli ilesi 2020 yılına 4 gün 4 gece süren muhteşem bir şenlikle girdi. Kibrit Kutusu, Çağdaş Anadolu ve Mezitli Belediyesi Müzik Grubunun sahne aldığı yılbaşı gecesinde on binlerce Mezitlili Demokrasi Meydanında buluştu. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın eşi Sembol Tarhan ile birlikte katıldığı kutlamalarda havai fişek gösterileri de ilgiyle izlendi.

KARAR ŞEHİR HABERLERİ

Mezitlililer 2020 yılına Demokrasi Meydanında yapılan kutlamalarla girdi. 4 gün 4 gece süren kutlamaların finalinde Kibrit Kutusu Rock Band, Çağdaş Anadolu ve Mezitli Belediyesi Müzik Grubu sahne aldı. Çalınan müzikler ve ışık şovların coşkuyu doruğa taşıdığı gecede, karaoke etkinliği eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve eşi Sembol Tarhan’ın yanı sıra Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçerin de eşi Meral Seçer’le birlikte katıldığı kutlamalarda, alana girişte verilen sıra numaraları arasında çekilen kura ile yüzlerce kişi drone, taşınabilir şarj cihazı, çay seti, nevresim takımı gibi hediyeler kazandı.

20-01/03/mezitli-belediyesi.jpg
Kutlamalara katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve eşi Sembol Tarhan’a Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçerin de eşi Meral Seçer de eşlik etti. 

AİLELER ALANDA ÇOCUKLAR KÜTÜPHANEDE EĞLENDİ

On binlerce Mezitlili yeni yıl coşkusunu yaşarken, minikler ise Kitap Okuyan Çocuk Oyun Kitaplığı’nda gerçekleştirilen aktivitelere katıldı. Mezitli Belediyesi Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakım Evi öğretmeni Yasemin Derya Yıldız tarafından okuma, yüz boyama gibi aktiviteler gerçekleştiren minikler, çeşitli çocuk oyunu oynadı.

2020'Yİ HEP BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRECEĞİZ

Saatler tam 24.00’ü gösterdiği anlarda geri sayımı Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan yaptı. Havai fişek gösterileri ile heyecanın doruğa çıktığı anlarda Herkesin yeni yılda beklediklerinin hayallerinin gerçekleşmesini dilediğini söyleyen Başkan Tarhan, “Sevginin ve dünya barışının egemen olmasını, hastaların kısa sürede şifa bulmasını, cezaevinde kalanların bir an önce özgürlüklerine ve ailelerine kavuşmalarını, çocuklarımızın, insanlarımızın geleceklerinin daha iyi olmasını diliyorum” dedi.

20-01/03/ut4a5871.jpg

2020 yılında Türkiye’yi güzelliklerin beklediğine inandığına vurgu yapan Başkan Tarhan, “İnanıyorum ki bu olumsuzluklar gidecektir. Her şey yeni yılda çok daha güzel olacak. Daha doğrusu çok daha güzel olmak zorunda. El ele vererek geleceği güzelleştirecek olan bizleriz. ‘Burası Mezitli’ diyerek her şeyin çok daha güzel olacağının müjdesini hep birlikte verdiniz” ifadelerini kullandı.

20-01/03/ut4a6013.jpg

Mersin’in güzellikleri bir arada yaşadığı bir kent olduğunun altını çizen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de, “Daha güzel günleri birlikte başarmak için halkımızla el ele vereceğiz. Çağdaş, demokrasiye inanan insanlar başarıya ulaşacaktır” dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN