MHP'den Mersin açıklaması: Örtülü bir aday çekme operasyonu

MHP'den Mersin açıklaması: Örtülü bir aday çekme operasyonu

MHP'li Erhan Akçay, Mersin'de İYİ Parti adayı Burhanettin Kocamaz'ın adaylık dosyasının geç verilmesinden dolayı aday olamamasına ilişkin "Zillet İttifakı'nın örtülü bir aday çekme operasyonu" dedi.

MHP'den İYİ Parti'nin Mersin'de aday göstermemesi ile ilgili açıklama geldi.

MHP Grup Başkanvekili Erhan Akçay, İYİ Parti adayı Burhanettin Kocamaz'ın adaylık dosyasının geç verilmesinden dolayı aday olamamasıyla ilgili "Zillet ittifakının bir aday çekme operasyonudur bu" ifadelerini kullandı.

İYİ PARTİ CHP'NİN ADAYI VAHAP SEÇER'İ DESTEKLEYECEK

İYİ Parti'nin bu olay sonrasında Mersin'de CHP'nin adayı, Vahap Seçer'i destekleyeceği gelen bilgiler arasında.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti'nin Mersin İl Başkanlığı heyeti, adaylık listesini 17.00'den sonra Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etti. YSK yetkileri, listenin geç gelmesi nedeniyle Kocamaz'ın adaylığını kabul etmedi. Bu gelişmenin ardından İYİ Parti, il yönetimini görevden aldı.

CUMHUR İTTİFAKI ADAYINI İŞARET ETTİ

Burhanettin Kocamaz, aday olamamasına ilişkin resmi Twitter hesabından açıklama yaptı. Kocamaz, ilk tweetini, "Sevgili Mersinliler, değerli yol arkadaşlarım; Seçimi açık ara alacağımız bir durumda iken parti içinden vurulduk. Biz vurulduk. Biz ne ihanetler gördük! Ama asla yılmadık. Maalesef Sayın Hamit Tuna'nın 'Göreceksiniz Kocamaz İYİ Parti'den de aday olamayacak' değerlendirmesi doğru çıktı" notuyla paylaştı.Kocamaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada Cumhur İttifakı Adayı Hamit Tuna'yı suçlayarak "Biz ne ihanetler gördük" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN