Mustafa Kurdaş'ın eşi Hatice Kurdaş vefat etti

Mustafa Kurdaş'ın eşi Hatice Kurdaş vefat etti

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın eşi Hatice Kurdaş bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın eşi Hatice Kurdaş bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Gün içerisinde sosyal medya hesabından açıklama yapan Mustafa Kurdaş, "Çok dostumuz dualarını iletiyor, durumumuzu soruyor. Evimizin gözbebeği, kıymetli eşim Hatice hanımefendinin yoğun bakımdaki entübe durumu devam ediyor. Maalesef daha ciddi bir sürece giriyoruz. Mübarek Ramazan ayının manevi ikliminde dualarınızı istirham ediyoruz.." ifadelerini kullanmıştı.

 

Hatice Kurdaş'ın cenaze namazı bugün 16.00'da Fatih Camii'nde kılındıktan sonra Merkezefendi Aile Kabristanlığı'na defnedilecek.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

İşte Karamolluoğlu'nun paylaşımı:

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN