Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan askeralma kanununa ilişkin açıklama

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'dan askeralma kanununa ilişkin açıklama

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, askeralma kanununa ilişkin yaptığı açıklamada yapılacak erken terhislerin terörle mücadelede bir aksaklığa yol açmayacağını söyledi.

Milli Savunma Bakanı Akar, askeralma kanununa ilişkin "TSK’nın etkinlik ve caydırıcılığına katkı sağlayacağına, anne babaları rahatlatacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

TERÖRLE MÜCADELEDE AKSAKLIK SÖZ KONUSU DEĞİL

Akar, "Terörle mücadele hem yurt içinde hem de sınır ötesinde aralıksız, aksaksız hatta artan bir şiddet ve tempoda sürüyor. Hudutlarımızın güvenliği ile de ilgili hiçbir aksaklık, eksiklik söz konusu değildir" dedi. 

Yasanın yayımlanmasıyla birlikte gençlerimizin terhis işlemlerinin bir an önce tamamlanması ve emniyetli bir şekilde ailelerine, sevdiklerine kavuşmaları için gerekli çalışmalar yoğun bir şekilde devam etmektedir. Terhis işlemlerinin aksaksız, eksiksiz gerçekleşmesi için çalışmalar sürüyor. Bizim için Mehmetçiğin emniyetli bir şekilde ailesine, sevdiklerine ulaşması çok önemli.

ANKARA / AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN