Milyonlarca vatandaşa 1800 TL destek! Erdoğan duyurdu işte bu yardıma zam geldi!

Milyonlarca vatandaşa 1800 TL destek! Erdoğan duyurdu işte bu yardıma zam geldi!

Gün geçtikçe hayat zorluğu artış gösterirken bu durumdan direkt olarak etkilenen kesim ise öğrencilerdir. Özellikle şehir dışında üniversite okuyanların zorlandığı bu süreç için yeni bir düzenleme gerçekleşti. KYK yurdunda kalan öğrenciler için sevindirici haber geldi. İşte detaylar...

Yeni eğitim öğretim döneminin başlaması üzerine üniversitesini şehir dışında okuyup yurtta kalanlara sevindirici haber geldi. Düzenlenen kabine toplantısı sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, KYK yurtlarında kalan öğrencilere sevindirici haber verdi. Bugün itibariyle hayata geçirilen bu uygulamayla beraber öğrencilerin günlük beslenme ücreti 60 TL olarak güncelledi.

Üniversite Öğrencilerine Müjde!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklama üzerine KYK burs yardımlarına zam geleceği bilgisi paylaşıldı. Erdoğan, üniversite öğrencilerine müjdeyi paylaşırken 2022-2023 dönemi için verilen beslenme yardımında artış yapıldığı belirtildi. Eğitim için yurtlarda kalan öğrencilere günlük beslenme yardımı 25 TL olurken yeni karar üzerine bu ücret 60 TL olarak yenilendi. Bu ise aylık 1800 TL olarak belirlenmektedir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN