Minibüsçülerden 'özel hediyeler' alan 2 polis açığa alındı

Minibüsçülerden 'özel hediyeler' alan 2 polis açığa alındı

Konya'da polislerin minibüs şoförlerinden ceza yazmama karşılığında rüşvet aldığı tesit edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada 2 polis açığa alındı.

Konya Emniyet Müdürlüğü, geçen yıl ekim ayında Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 2 polis memurunun minibüs şoförlerinden ceza yazmama karşılığında rüşvet aldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Yapılan çalışma sonunda, polis memurları N.D. ve M.K.'nin, Fatih Işıklar hattında çalışan minibüs şoförlerinden rüşvet aldığı belirlendi.

ÖZEL HEDİYELER ALDIĞI TESPİT EDİLDİ

Yapılan teknik ve fiziki takip ile hattaki bazı minübüs şoförlerin her ay aralarında 4 -5 bin lira toplayıp bir markete bıraktıkları, 2 polisin de marketten alışveriş yaptığı saptandı. Şoförlerin polislere bazı dönemlerde de özel hediyeler aldığı tespit edildi.

2 POLİS AÇIĞA ALINDI

2 polis memuru ile rüşvet verdiği öne sürülen 8 kişi, geçen hafta düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen şüpheliler ifadelerinin ardından emniyetten serbest bırakıldı. Soruşturma sürerken, 2 polis açığa alındı. Polisler hakkında yapılacak idari soruşturma için müfettiş talep edildiği öğrenildi.

KONYA/DHA

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN