Mirasımız Derneği, Ramazan ayının bereketini Kudüs'te yaşıyor

Mirasımız Derneği, Ramazan ayının bereketini Kudüs'te yaşıyor

Mirasımız Derneği gönüllüleri, bu Ramazan ayında Kudüs ve Filistin'de bulunan Müslümanların yanında olmaya devam ediyor. Bereketli Ramazan ayını Kudüs'te geçiren gönüllüler, hastanelerde iftar yapıyorlar. İhtiyaç sahiplerine temel gıda yardımlarını ulaştıran gönüllüler ayrıca yetimlere bayramlık projesi ile Filistinlilerin yanında oluyor.

ADVERTORIAL

Kudüs ve civarında yardım ve imar çalışmaları yapan Mirasımız Derneği (Kudüs ve Civarındaki Osmanlı Mirasını Koruma ve Yaşatma Derneği), Ramazan ayında Mescid-i Aksa’da iftar vermenin yanı sıra Kudüslü ihtiyaç sahiplerine de kumanya yardımında bulunuyor. Dernek, Kudüslü yetimlerin bayrama sevinçle girmeleri için de bayramlıklar hazırlamaya başladı.

19-05/17/evlere-iftar-2.JPG

Yıl boyunca 450 Kudüslü Müslüman'ın birçok ihtiyacını karşılayan dernek, Ramazanda yardım faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

Çalışma sahası sadece Kudüs ve civarı ile Mescid-i Aksa olan Mirasımız Derneği, ramazan boyunca burada kurduğu iftar sofralarının yanı sıra 10 bin aileye kumanya dağıtmayı hedefliyor. Mescid-i Aksâ’da sofralar kurulmaya başlanırken bir yandan da Kudüs mahallerinde ihtiyaç sahibi de iftar yemekleri götürülüyor.

HASTANEDE İFTAR

Mirasımız Derneği hastaları da unutmadı ve Kudüs’te bulunan Makasıt Hastanesi’nde tedavi gören hastalara iftar verdi. Makasıt Hastanesinde Gazze dahil civar yerleşim birimlerinden gelen hastalarda tedavi görüyorlar.

19-05/17/hastane-iftar_.JPG

YETİMLERE BAYRAMLIK

Dernek, Kudüslü Müslümanların yetim çocuklarına bayramlık kıyafetler ve çeşitli hediyeler de dağıtacak. 3 bin yetime bayramlık dağıtmayı hedefleyen dernek, bir yetim giydirmenin bedelini 150 lira olarak belirledi. Yetimlere bayram harçlığı olarak da 50’şer lira verilecek.

19-05/17/evlere-iftar.JPG

Çalışmalara destek olmak isteyen hayırseverler derneğin resmi web sitesi https://mirasimiz.org.tr/ üzerinden online bağış sistemini kullanarak veya mevcut hesap numaralarını almak suretiyle katkıda bulunabiliyorlar. Dileyenler derneğin Fatih’teki merkezine gelerek hem çalışmalar hakkında bilgiler alabilir hem de bağışlarını makbuz karşılığı elden teslim edebilirler.

BAĞIŞTA BULUNMAK İÇİN TIKLAYIN

İrtibat Tel: 0 212 524 01 01 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN