Morpa Kampüse nasıl üye olunur? Morpa Kampüs nedir? Öğrenciler için en kolay ders çalışma sistemi

Morpa Kampüse nasıl üye olunur? Morpa Kampüs nedir? Öğrenciler için en kolay ders çalışma sistemi

İlkokul ve ortaokul öğrencileri ile öğretmenlere birçok derste destek olunması amacıyla hazırlanan ve MEB müfredatına uygun olduğu belirtilen binlerce içeriğin yer aldığı bir platform olan Morpa Kampüse üyelik işlemleri günden güne artıyor. İşte Morpa Kampüsle ilgili bilgiler…

Öğrenciler, öğretmenler, veliler ve okul yöneticilerinin rahatlıkla kullanabildiği Morpa Kampüste öğrencilerin gelişimleri, öğretmenlerin çalışmaları, öğrencilerin başarı durumları kolaylıkla takip edilebilir. Morpa Kampüse üye olarak ders çalışmalarını daha kolay hâle getirebilirsiniz…

MORPA KAMPÜS NEDİR?

Morpa Kampüs sistemiyle öğrenci gelişimleri; üye öğrencinin velisi ve öğretmenler tarafından takip ediliyor. Okul yöneticileri de öğretmenlerin çalışmalarından öğrencilerin başarı durumlarına kadar önemli enstantaneleri takip edebiliyor. Öğretmenler, öğrencilerin kazanımlara uygun gelişimini detaylı olarak izleyebiliyor, öğrencileriyle veya zümredeki diğer öğretmenlerle içerik paylaşımlarında bulunabiliyor.

KİMLER KULLANABİLİR?

Morpa Kampüs, sınıf ve branş öğretmenleri, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, okul yöneticileri ve üye öğrencilerin velilerince kullanılıyor.

19-09/18/morpa-kampus.jpg

İÇERİSİNDE YER ALAN DERSLER VE KONULAR

İnteraktif Çalışmalar, Etkinlikler, Konu Anlatımları, Etkinlik Yaprakları, Sınavlar, Çözümlü Soru Videoları, İnteraktif Etkinlikler, Belgeseller, BBC Belgeselleri, Zengin E-kütüphane, Deneyler, Detaylı raporlama ve Ödüllü Yarışmalar yer almaktadır.

İçerikle alakalı bilgilere ‘Neler Var?’ sayfasını ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

MORPA KAMPÜSE NASIL ÜYE OLUNUR?

Morpa Kampüse öğrenciler internet üzerinden banka havalesi, kredi kartı, kargoyla kapıda ödeme ve posta çeki gibi çeşitli ödeme kanallarıyla üye olabilir.

Üyelik süresi, üyeliğin başladığı tarih itibarıyla bir senedir ve üye öğrenciler ağustos ayında otomatik bir üst sınıfa geçerler.

Bu vesileyle Morpa Kampüse istenildiği anda üye olabilir, bir sene boyunca kullanılabilir.

ÜYELİK VE ÜCRETLER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN