MSB Ören ve Milas'a çıkarma gemisi gönderdi

MSB Ören ve Milas'a çıkarma gemisi gönderdi

Muğla'da devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ediyor. Çalışmalara destek olmak ve gerekli olması halinde vatandaşları tahliye etmek amacıyla MSB tarafından Ören ve Milas bölgelerine MSB tarafından bir karakol botu ve bir çıkarma gemisi sevk edildi.

Türkiye 8 gündür orman yangınlarıyla mücadele ediyor. İlk olarak Manavgat'ta başlayan yangın toplamda 39 ilde görüldü. Yangınlar ilişkili olarak 8 kişi yaşamını yitirirken Antalya ve Muğla'da 47 kişi hastanede tedavi altında bulunuyor. Yangını söndürme çalışmaları ise devam ediyor.

KARAKOL BOTU VE ÇIKARMA GEMİSİ SEVK EDİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) bugün yaptığı açıklamada Muğla'daki yangını söndürme faaliyetlerine destek olmak ve gerekli görülürse burada bulunan vatandaşları tahliye etmek amacıyla Ören ve Milas bölgelerine Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait bir karakol botu ve bir çıkarma gemisi sevk edildiğini açıkladı.

55.jpg

MSB açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Muğla’daki yangın söndürme faaliyetlerine destek olmak ve ihtiyaç hâlinde bölgedeki vatandaşlarımızı denizden tahliye etmek maksadıyla, Ören ve Milas bölgelerine Deniz Kuvvetleri Komutanlığımıza ait bir karakol botu ve bir çıkarma gemisi sevk edilmiştir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN