MSB personel alımı ne zaman, başvuru nasıl yapılır? İşte başvuru şartları

MSB personel alımı ne zaman, başvuru nasıl yapılır? İşte başvuru şartları

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 338 sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyor. 11-31 Ağustos 2021 günleri arasında alınacak MSB personel alımı başvuruları personeltemin.msb.gov.tr adresinden yapılacak. Sadece internet üzerinden yapılan başvurular için 2020 KPSS'den puan alma şartı bulunuyor. İşte, MSB sözleşmeli personel alımı başvuru ekranı...

Kamu kurumlarında kadrolu çalışmak isteyen vatandaşların yakın takip ettiği Milli Savunma Bakanlığı (MSB) personel alımı ilanı detayları belli oldu. Faaliyet takvimine uygun olarak, ilanda yer alan niteliklerde sözleşmeli personel kadrolarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesi kapsamında, Bakanlar Kurulunun 6 Haziran 1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar konulu kararı çerçevesinde personel temini yapılacak.

MSB PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 338 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü başlayan başvuruların son günü 31 Ağustos 2021 Salı günü olarak belirlendi.

Başvurusu olumlu olan adaylar sınava tabi tutulacak ve ardından MSB bünyesinde kadrolu olarak işe alınacak kişiler belli olacak. MSB personel alımı sınav günü ve duyurusu Milli Eğitim Bakanlığı'nın sosyal medya hesaplarından yapılacak ve sınava girmeye hak kazanan adayların telefonlarına SMS ile bilgilendirme yapılacak.

MSB PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

İlana başvurmak isteyen adaylar personeltemin.msb.gov.tr sitesine girerek e-Devlet şifresi ile başvuru ekranını açtıktan sonra başvuru sihirbazını kullanarak ilerleyip tüm aşamaları tamamlayarak 'Tercih Yap' ekranına yönlendirilecek. Buradan ilgili alımı tıklayarak tercih yapabilecek. Tercih işlemini tamamladıktan sonra 'Tercihlerimi Göster' butonuna tıklayarak kayıtlı tercihleri kontrol edilebilir.

MSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

* 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesindeki genel şartları taşımak

* Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına katılmış ve puan almış olmak

* Nitelik tablosunda (Tablo-2) bulunan her bir kadro unvanı için belirlenen niteliklere sahip olmak

* Süresi içinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenen belge ve bilgileri vermiş bulunmak

MSB PERSONEL ALIMI BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

E-DEVLET BAŞVURU SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN