MSB: Yeni askerlik sistemi nisanda meclis gündemine gelebilir

MSB: Yeni askerlik sistemi nisanda meclis gündemine gelebilir

Milli Savunma Bakanlığı, yeni askerlik sisteminin nisan ayında meclis gündemine gelebileceğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, son bir ayda PKK/KCK terör örgütüne karşı yürütülen operasyonlarda, 1'i gri listede olmak üzere 54 teröristin etkisiz hale getirildiği kaydedildi.

İdlib'deki faaliyetlerin sürdüğü belirtilen açıklamada, "Soçi mutabakatının uygulanmasına yönelik çalışmalarımız provokasyonlara rağmen Rusya ile koordineli olarak başarıyla devam etmektedir." ifadesine yer verildi.

19-03/12/20190308_2_35317653_42377809.jpg

'OPERASYON HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR'

Açıklamada, Fırat'ın doğusuna yönelik operasyon hazırlıklarına ilişkin, "Gündemdeki Fırat'ın doğusuna yönelik hazırlıklar kapsamında ABD ve Rusya ile ikili toplantılar, üst düzey görüşmeler ve koordineler sürmekte." denildi.

RUSYA İLE ORTAK DEVRİYE

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Tel Rıfat'tan unsurlarımıza olan saldırıları önlemek maksadıyla, bu bölgede Rusya ile müşterek devriyeler icra edilmesine yönelik koordinasyonlara devam edilmekte."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN