MSB'den Araklı'ya destek

MSB'den Araklı'ya destek

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından, Trabzon'un Araklı ilçesinde yaşanan sel felaketi nedeniyle yürütülen arama kurtarma çalışmalarına 2 helikopter ve 2 uçakla destek verildiği bildirildi.

MSB'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Araklı ilçesinde  meydana gelen sel felaketi nedeniyle yapılan arama kurtarma çalışmalarına Kara ve  Hava kuvvetlerinin de katıldığı kaydedildi.

Çalışmalara 2 askeri helikopter ve 2 uçakla destek verildiği  belirtilen paylaşımda, "Araklı'daki sel felaketinde, maalesef hayatını kaybeden  ve yaralanan vatandaşlarımız olmuştur. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza  Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Trabzonlu  hemşehrilerimizin ve milletimizin başı sağ olsun." ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN