MSB'den Barış Pınarı ile ilgili yeni açıklama: Belirlenen hedefler ele geçirildi

MSB'den Barış Pınarı ile ilgili yeni açıklama: Belirlenen hedefler ele geçirildi

Kuzey Suriye'deki terör yuvalarını temizlemek için başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile ilgili MSB'den yeni bir açıklama daha yapıldı: Barış Pınarı Harekatı gece boyunca havadan ve karadan başarıyla sürdürüldü. Belirlenen hedefler ele geçirildi. Harekat planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor.

Kuzey Suriye'deki terör yuvalarını temizlemek için başlatılan Barış Pınarı Harekatı ile ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yeni bir açıklama daha yapıldı: Barış Pınarı Harekatı gece boyunca havadan ve karadan başarıyla sürdürüldü. Belirlenen hedefler ele geçirildi. Harekat planlandığı şekilde başarıyla devam ediyor.

19-10/10/sssss.jpg

MSB'nin Twitter hesabından Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin açıklamada bulunuldu.

Harekatın planlandığı şekilde başarıyla devam ettiği belirtilen açıklamada, "Barış Pınarı Harekatı, gece boyunca havadan ve karadan başarıyla sürdürüldü. Belirlenen hedefler ele geçirildi." ifadesi kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN