Müge Anlı Mustafa Celep'in babasını buldu mu? DNA sonucu açıklandı!

Müge Anlı Mustafa Celep'in babasını buldu mu? DNA sonucu açıklandı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında öz babasının kim olduğunu öğrenmek için programa katılan Mustafa Celep'in yıllardır beklediği sonuç bugün belli oldu. Yapılan DNA testi sonucunda Mustafa Celep'in babasının Suat Arslan olduğu açıklandı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün babasının kim olduğunu öğrenmek isteyen Mustafa Celep'in DNA sonucu belli oldu. Suat Arslan geçtiğimiz günlerde canlı yayında Mustafa Celep'in kendi oğlu olduğunu kabul etmiş ve nüfusuna alacağını söylemişti.

Ancak Suat Arslan ile Mustafa Celep Yalova'da nüfusunu üzerine almak için buluştuğunda Suat Arslan DNA testi istediğini söylemişti.

MUSTAFA CELEP'İN BEKLEDİĞİ DNA TESTİ SONUCU BELLİ OLDU

Bu gelişmelerin ardından Mustafa Celep'in annesi ve Suat Arslan'dan kan alınarak DNA testi yapıldı.

Müge Anlı bugün (15 Ekim 2019) DNA testinin sonucunu açıkladı. Test sonucuna göre Suat Arslan'ın Mustafa Celep'in babası olduğu kesinlik kazandı.

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT

ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıplar, faili meçhul olaylar aydınlatılmaya devam ediyor.  

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren, Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya, olayları aydınlatmaya devam ediyor..

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN