Muğla'da otobüs şoförü, iş elbisesiyle binen kişiye tepki

Muğla'da belediye otobüsünde şoför üzeri kirli olduğu gerekçesi ile bir yolcuya müdahale etti. O anları görüntüleyen bir başka yolcu ise işçinin hakkını savundu.

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda çalıştığı inşaattan çıkan işçi evine dönmek üzere Bodrum- Yalıkavak dolmuşuna bindi. Dolmuşa binen işçiye şoför ayağa kalkarak tepki gösterdi.

Şoför, işçiye “Sen bu elbiseyle, bu pantolonla bu koltuğa oturamazsın. Oturamazsın” dedi. Şoföre tepki gösteren vatandaş, tartışmayı cep telefonu kamerası ile kaydetti. Şoför hem işçiye hem de vatandaşa şunları söyledi:

“O zaman diyeceksiniz ki bu koltuk kirli. Beni neden çekiyorsun? Allah Allah. Geldiğin zaman bu koltuk kirli dediğin zaman beni şikâyet ediyorsun ama. Görüyor musun durduk yere savaş çıkardın arabanın içinde. Sen neden çekiyorsun? Sen bak, indiririm aşağıya giderim polise. Sen habersiz video çekemezsin.”

Şikayetler üzerine Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından dolmuş şoförünün bilgisine başvurulacağı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN