Muharrem İnce'den görüşme sonrası ilk açıklama: Evime geldim

Muharrem İnce'den görüşme sonrası ilk açıklama: Evime geldim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Muharrem İnce'nin, CHP Genel Merkezi'ndeki görüşmesi sona erdi. CHP'li İnce, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, "Evime geldim. İnsan evine geldikten sonra açıklama yapar mı?" ifadelerinde bulundu.

Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Merkezi'nde görüştü. İnce görüşme sonrası yaptığı açıklamada "İnce, görüşme sonrasında, "Evime geldim. İnsan evine geldikten sonra açıklama yapar mı?" ifadelerini kullandı.

GENEL BAŞKANIMLA GÖRÜŞMEM KADAR DOĞAL BİRŞEY OLAMAZ 

CHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen görüşme yaklaşık 50 dakika sürdü. İnce, görüşme sonrasında, "Evime geldim. İnsan evine geldikten sonra açıklama yapar mı? CHP üyesiyim. Genel Başkanımla görüşmem kadar doğal bir şey olamaz." açıklamasını yaptı.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN