Muhtardan satılık cami

Muhtardan satılık cami

Trabzon Ortahisar’da Uğurlu mahalle muhtarı Mustafa Kurt, mahallelerinde inşaatı 15 yıldır bir türlü bitirilemeyen camiyi 15 milyon TL’ye satılığa çıkardı. Yapımı süren 2 bin kişilik camiye maddi yardım sağlanmadığını söyleyen Kurt, “Fabrikamız yok ki camiyi yapıp hemen bitirelim. Bugüne kadar 5 milyon TL harcama yapıldı. Yüzde 45’ini ancak tamamlayabildik. İnşallah bir alıcı çıkar da cami tamamlanır” dedi.

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Uğurlu mahalle muhtarı Mustafa Kurt, mahallelerinde 15 yıldır inşaatı süren ama bir türlü tamamlanamayan camiyi 15 milyon TL’ye satılığa çıkardı. Mahalle muhtarı Mustafa Kurt, bu kararı almasına neden olarak yapımı süren camiye gerekli maddi yardımın gelmemesini gösterdi. Trabzon’un büyükşehir olmadan önce merkeze bağlı bir köy olduklarını ve 15 yıl önce bu camiyi yapmak için yola çıkıldığını kaydeden Kurt, “15 yıl önce eski bir camimiz vardı onu yıktık. Yenisini yapmak istedik. Bizim fabrikamız yok ki camiyi yapıp hemen bitirelim. Cami 600 metrekareye kuruldu. 2 bin kişilik bir cami planladık. 15 yılda bir camiyi bitiremedim. Yalvarıyoruz ki bizlere yardım edin. Bugüne kadar 5 milyon TL camiye harcama yapıldı. Yüzde 45’ini ancak tamamlayabildik. Bundan sonrası için 2 milyon TL’ye ihtiyacımız var. Bize 2 milyon verseler işimizi görür. Başka para istemiyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN