Muhteşem güreşlerde nefesler kesildi

Muhteşem güreşlerde nefesler kesildi

Buldan Belediyesi tarafından düzenlenen ve Buldanlı genç deveciler tarafından organize edilen, geliri ile Buldan Göğüs Hastalıkları Hastanesine tıbbi cihaz alımı yapılacak olan güreşlerde izleyenler heyecanlı anlar yaşadı.

Buldan deve güreşlerinde nefesler kesildi. Oldukça heyecanlı maçlara sahne olan Buldan Doğanköy arenasında birbirinden iddialı güreşleri izleyen güreş severler organizasyona tam not verdiler.

Kurban kesiminin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından arenayı dolduran muhteşem kalabalığa hitap eden Mustafa Gülbay “Bugün burada sadece güreşlerimizi izlemekle kalmıyor, aynı zamanda devletten hak ettiğini bir türlü alamayan Buldan’ımızın geçmişte atalarımızın bin bir zorluklarla yaptığı Göğüs Hastalıkları Hastanemize de yardım yapmış oluyorsunuz. Tüm halkımız adına siz değerli vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Yüce Allah Afrin harekatında vatanımız ve milletimiz için çarpışan Mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun. Şehitlerimizin mekanları cennet olsun” dedi. Başkan Gülbay ve mahalle muhtarları daha sonra güreş alanını turlayarak katılıcıları selamladı.

Buldan Belediyesi tarafından dağıtılan Türk Bayraklarını dalgalandıran güreş severler usta cazgır Halil Coşkun’un okuduğu kahramanlık destanlarıyla coşkulu anlar yaşarken develerin güreşlerini de heyecanla izledi.
Kaymakam Fatih Akkaya, Denizli İhracatçılar Birliği ve Türkiye İhracatçılar Meclis Başkan Vekili Süleyman Kocasert’in de katıldığı Buldan 9. Deve güreşlerinde 1. Gelidonya- Çalıkoğlu, Teodora- Şeker Efe, Kara Barut- Şafak Efe, Arızalı Çocuk – Yakarca, 09, 45 – Emir, Son Yargıç- Belkıs Sefa, Kanka- Canbey, On numara- Özçelik, Al yazmalım- Baybora, Olukçu Aslan- Meriç, Tito- Bordo Bereli, Aydın Pulluk- Efe Karayel, Thedora Fatih- Kasırga develerinin müsabakalarıyla birlikte Şampiyonlar Liginin önde gelen develeri Buldan Doğanköy arenasında boy gösterdiler.

Bu yıl çok güzel bir havada ve güzel bir ortamda güreş izlediklerini dile getiren Buldanlı vatandaşlar “Buldan Doğanköy arenası tek kelimeyle mükemmel. Gerçekten de büyük emekler verilmiş. Bu arenayı hazırlayan Buldan Belediyemize ve personeline, güvenlik güçlerimize ve birbirinden iddialı güreşler izlememiz için yoğun çalışmalar yapan tertip komitesine teşekkür ederiz” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN