Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın'ın cenaze töreninde fenalaştı

Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın'ın cenaze töreninde fenalaştı

Türk sinemasının efsane ismi Cüneyt Arkın'ın cenaze törenine katılan tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, yaşanan izdiham nedeniyle fenalaştı. Geçtiğimiz günlerde koronavirüsü atlatan Gezen'in, camiden ayrıldığı ve otomobiline doğru yöneldiği öğrenildi.

Usta sanatçı Müjdat Gezen, bugün son yolculuğuna uğurlanan Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Cüneyt Arkın'ın cenaze töreninde fenalaştı.

Kalbinin durması nedeniyle kaldırıldığı hastanede iki gün önce hayatını kaybeden usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın naaşı Taksim Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenin ardından öğlen namazına müteakip Teşvikiye Camii'ne getirildi.

İZDİHAM NEDENİYLE FENALAŞTI

Habertürk’ün aktardığına göre, Arkın'ı son yolculuğunda yalnız bırakmayan Müjdat Gezen yaşanan izdiham nedeniyle fenalaştı. Geçen günlerde Koronavirüs'ü atlatan Gezen'in, daha sonra kalabalıktan uzaklaşmak adına camiden ayrıldığı ve otomobiline yöneldiği öğrenildi.

ARKIN'IN "NEFES ALMAKTA ZORLANIYORUM" DEDİĞİNİ BELİRTMİŞTİ

Usta oyuncunun öldüğü gün üzüntüsünü ifade eden tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen, 3 gün önce konuştuklarını ve Arkın'ın "Nefes almakta zorlanıyorum" dediğini belirtmişti.

Gezen, "Doktorumu yanına gönderdim, muayene etti. KOAH hastalığı olduğunu tespit ettiler. Bir ahbaptan oksijen makinesi aldık ama dün gece yataktan düşüyor ve kalbi duruyor. Ambulansta ve hastanede uğraşıyorlar ancak geri döndüremiyorlar. Çok sevdiğim bir ağabeyimi kaybettim" dedi.

Müjdat Gezen, Arkın'ın son yıllarında Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda üç oyunda sahne aldığını hatırlatarak, "Hiç tiyatroda oynamamıştı. Hastalanınca morali bozulmuştu. 'Ben seni sahneye çıkaracağım' dedim. 62 senelik sahne hayatımda hiç bu kadar çok alkış alan birine rastlamadım. İnsanlar onu sevdi. Üç oyunda birden beraber oynadık. Çok güzel günlerimiz oldu. Türk Sineması'nın da, Türk halkının da başı sağ olsun. Allah geride kalanlara ömürler versin" diye konuşmuştu.

SELFİE ÇEKENLERE TEPKİ

Öte yandan cenaze töreninde skandal görüntüler de yaşandı. Arkın'ın cenazesinde selfie çeken ve cep telefonlarıyla görüntü kaydetmek isteyenlere tepki gösterildi.

Tabutun önünde video çekerek, dua edecek kişilere engel olanlara cami imamı da, "Tabutun başında bekleme yapmayalım. Yürürken de duamızı yapabiliriz" diyerek, ricada bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN