Müjdeli haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelmişti: TOKİ'de uygulanacak indirim başladı!

Müjdeli haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelmişti: TOKİ'de uygulanacak indirim başladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün müjde olarak açıkladığı TOKİ indirim kampanyası bugün itibariyle başlamış vaziyette! İndirim kampanyası, borçlarını erken ödeyip mülkiyet hakkını elde etmek isteyen daire, işyeri ve arsa alıcıları için geçerli olacak. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz…

TOKİ, bu yıl borcunu peşin ödeyerek hemen tapuyu almak isteyen ev ve işyeri alıcılarına %25 indirim yapıyor. Bu kampanyadan 2021 Haziran ayı sonundan önce geri ödemeleri başlayan ev ve iş yeri alıcıları yararlanabilecek. Öte yandan arsa alıcısına %12,5 indirim yapılıyor.

TRT Haber'in haberine göre, borcunun tamamını ödeyemeyen vatandaşlar da yüzde 25 indirim kampanyasından yararlanacak. Borcunun tamamını ödeyemeyen vatandaşlar, kalan borcunun en az yüzde 25'i kadar olduğu takdirde peşin ödemesinde yüzde 25 indirim alabilecek.

BU KİŞİLER FAYDALANABİLECEK

İndirim kapsamındaki projelerde daire, iş ve arsa alıcılarının, başvurunun yapıldığı tarihten itibaren TOKİ'ye herhangi bir ödeme, aidat, taksit ve geçmişe dönük borcu bulunmamalıdır. Kampanyadan daire alıcıları ve TOKİ'ye 30 Haziran 2021 tarihine kadar satışı yapılmış ve 30 Haziran 2021 tarihine kadar geri ödemeleri başlayan işyeri alıcıları faydalanabilecek.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN