Muratbey’den 'Okuyan Çocuklar, Güçlü Yarınlar' projesi

Muratbey’den 'Okuyan Çocuklar, Güçlü Yarınlar' projesi

1965 yılından bu yana süt ve süt ürünleri sektöründe faaliyet gösteren Muratbey, kurum içi gönüllülük çalışmaları kapsamında “Muratbey ile Okuyan Çocuklar, Güçlü Yarınlar” projesini başlattı.

Kurum çalışanları arasında gönüllülük projesi başlatan marka, “Muratbey ile Okuyan Çocuklar, Güçlü Yarınlar” projesiyle kitaba ihtiyacı olan çocuklara ulaşıyor. Projede toplanan ilk kitaplar Samsun Bafra Atatürk Ortaokulu, Şanlıurfa Harran Şehit Mehmet Arslan İlkokulu, Şanlıurfa Büyük Bardakçı İlkokulu, Şanlıurfa Ovabeyli İlk ve Ortaokulu, Ankara Akyurt Büğdüz İlkokulu ve Manisa Fatih Ortaokulu öğrencilerine ulaştırıldı. Kitap ile birlikte çocuklara mangala da hediye eden Muratbey, öğrencilerin eğitim hayatına dokunmuş olmanın mutluluğunu yaşıyor.

TÜRKİYE’NİN DÖRT BİR YANINA ULAŞACAK GÖNÜLLÜLÜK

Muratbey, Kasım ayında başlattığı “Muratbey ile Okuyan Çocuklar, Güçlü Yarınlar” projesi ile Türkiye’nin dört bir yanında kitaba ihtiyacı olan çocukların eğitimine destek olmayı hedefliyor. ‘‘Muratbey ile Okuyan Çocuklar, Güçlü Yarınlar” projesi ile çocuklarımızın geleceğine küçük de olsa bir katkı sağlamak istediklerini belirten Muratbey Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Erol, “Muratbey olarak gönüllülük projelerinin içinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Projemiz ile ilk etapta ulaştığımız Samsun, Şanlıurfa, Ankara ve Manisa’daki öğrencilerimize fayda sağlayacağını düşündüğümüz kitapları, mangala oyunumuz ile birlikte hediye ettik. Daha iyi bir dünya, daha iyi bir gelecek için kitap sever öğrencilerimizi sevindirmeye devam edeceğiz. Bu projemiz ile Türkiye’nin dört bir yanına ulaşmayı hedefliyoruz. Katkıda bulunan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN