Mustafa Kapı kimdir? Neden kadro dışı bırakıldı? Mustafa Kapı nereli?

Mustafa Kapı kimdir? Neden kadro dışı bırakıldı? Mustafa Kapı nereli?

Türk Telekom Stadı'nda 23 Aralık 2018'te oynanan Galatasaray-Sivasspor maçıyla, Sarı-Kırmızılı kulübün tarihine geçen genç futbolcu Mustafa Kapı kadro dışı bırakıldı. Peki, Mustafa Kapı kimdir, nerelidir ve kaç yaşında? İşte Mustafa Kapı hakkında merak edilen her şey haberimizde.

Galatasaray tarafından, sözleşme yenileme teklifini uzatmaması nedeniyle kadro dışı bırakılan genç futbolcu Mustafa Kapı, dün internet ortamının en çok konuşulan isimlerin başında geldi. Mustafa Kapı kimdir, nerelidir ve kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

20-02/17/kapi2.jpg
Rikerink döneminde kadroya giren Mustafa Kapı, 23 Aralık 2018'de
Telekom'daki maçta Sivasspor'a karşı ilk kez A Takımı formasını giymişti. 

MUSTAFA KAPI KİMDİR

8 Ağustos 2002 tarihinde Denizli’de doğdu. Kariyeriene, Denizlispor altyapısında başladı. Merkez orta saha da oynayan Kapı genellikle sağ ayağını kullanıyor. Jan Olde Riekerink yönetiminde, 2014'te Galatasaray altyapısına dahil olan Kapı, 2016'da ise A takımla idmanlara çıktı. Galatasaray’da, Sivasspor karşısında son dakikalarda oyuna giren 16 yaşındaki Mustafa Kapı, Sarı-Kırmızılılar'da forma giyen en genç futbolcu oldu. Kapı, böylelikle Emre Belözoğlu'nun unvanını da elinden almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN