Mustafa Tuna'dan adaylık sorusuna cevap: Partimiz karar verir

Mustafa Tuna'dan adaylık sorusuna cevap: Partimiz karar verir

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna yerel seçimlerde aday olup olmayacağı ile ilgili soruya, "Partimiz karar verir, aday olunmaz, aday gösterilir" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katıldığı televizyon programında yerel seçimlerle ilgili sorulara cevap verdi.

Tuna, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlere ilişkin 'Aday olacak mısınız?' sorusuna, "Siz herhalde bu soruyu yanlış yere soruyorsunuz. Aday tespitini ben yapmıyorum. Sayın genel başkanımız ve yetkili kurullar en doğru adayı seçeceklerine benim şüphem yok. Aday olunmaz, aday gösterilmez. Ben aday oluyorum demenin de bir faydası yok. Bütün partilerde olduğu gibi seçim çevrelerinde seçimi kazanacaklarına inanılan kişiler aday gösterilir. Bizim partimizin kuruları da en güzel kararı verecektir." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN