Müziği açıp, kızını tinerle yaktı! İşte kan donduran vahşetin nedeni

Müziği açıp, kızını tinerle yaktı! İşte kan donduran vahşetin nedeni

Şanlıurfa’da, üzerine tiner dökülerek yakılan ve vücudunun büyük bölümünün yanması nedeniyle hayatını kaybeden Amara Dwla'nın, hastaneye götürülürken babası ve kız kardeşinin ismini verdiği ortaya çıktı. Küçük kızın, babası tarafından zorla evlendirilmek istendiği öğrenildi. Baba tutuklandı, kız kardeşi ise devlet koruması altına alındı.

Kan donduran olay, önceki gün meydana geldi. Aslen Filistin asıllı olan Suriye uyruklu Ahmet Mohammad Dwla, kızları Amara ve Lamur Dwla (12) ile birlikte 4 ay önce Sıhmaksut Mahallesi'ndeki bir eve yerleşti.

İnşaatlarda kalıpçı ustası olarak çalışan baba Dwla, iddiaya göre kızı Amara'yı evlendirmek istedi.

ÜZERİNE TİNER DÖKEREK ATEŞE VERDİ

Kızının buna karşı çıkmasına kızan baba, Amara'yı dövdükten sonra banyoda üzerine tiner dökerek ateşe verdi. Baba, sesin duyulmaması için yüksek sesle müzik açtı, sonra küçük kızı ile evden kaçtı.

Kapıyı kırıp içeri giren komşuları tarafından çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan Amara Dwla doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı.

HASTANEYE GÖTÜRÜLÜRKEN BABASININ İSMİNİ VERDİ

Amara Dwla'nın, hastaneye götürülürken babası ve kız kardeşinin ismini verdiği ortaya çıktı. Hayatını kaybeden kızın ifadesi üzerine harekete geçen polis, Ahmet Mohammad Dwla ile Lamur Dwla’yı yolda yürüdükleri sırada gözaltına aldı.

s1.jpg

BABA TUTUKLANDI, KIZ KARDEŞ DEVLET KORUMASINDA

Emniyette yapılan sorgusunda suçunu kabul etmeyen Ahmet Mohammad Dwla, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, kızı Lamur Dwla ise devlet koruması altına alındı.

Morga kaldırılan Amara Dwla’nın cenazesinin 3 günlük defin sürecinde yakınları gelmezse kimsesizler mezarına defnedileceği bildirildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN