Nusaybin'de şehit olan Mehmet Şirin Demir'e gözyaşlarıyla veda

Nusaybin'de şehit olan Mehmet Şirin Demir'e gözyaşlarıyla veda

Nusaybin'de düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan Mehmet Şirin Demir, toprağa verildi. Aynı zamanda TRT Kurdi çalışanı Gülay Demir'in de babası olan Demir'in cenazesinde Kürtçe ağıtlar ile gözyaşları birbirine karıştı.

Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'de işgali altındaki bölgeden, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki sivillere yönelik yaptığı havan ve roketatarlı saldırıda TRT Kurdi çalışanı Gülay Demir'in babası Mehmet Şirin Demir de şehit düşmüştü. Demir'in cenazesi Nusaybin Devlet Hastanesi morgundan alınarak Molla Ahmet Camisi'ne getirildi.

Cenazede, Demir'in kızının düğününde giymek için aldığı takım elbisesi tabutun üzerine konuldu.

19-10/12/ana-manset-2-1570872128.jpg

Kılınan cenaze namazının ardından Demir'in naaşı Hacılar Mezarlığı'nda gözyaşları ve Kürtçe ağıtlarla defnedildi.

19-10/12/ana-manset-2-1570872151.jpg

Demir'in, ilçede esnaf olduğu öğrenildi.

Terör örgütü YPG/PKK'nın Suriye'de işgali altındaki bölgeden, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki sivillere yönelik yaptığı havan ve roketatarlı saldırıda 8 kişi şehit olmuş, 35 kişi yaralanmıştı.

NUSAYBİN/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN