O Belediyeden görülmedik kampanya! Vatandaşlar ete doyacak! Ucuz eti kuyrukları metrelerce uzadı

O Belediyeden görülmedik kampanya! Vatandaşlar ete doyacak! Ucuz eti kuyrukları metrelerce uzadı

Et fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşın cebini yakarken kampanyalarda yakından takip ediliyor. Market ve kasap fiyatları arasında büyük farklar göze çarparken yeni kampanya ile vatandaş ete doyacak. 6-10 Şubat tarihleri arasında tam 25 ilçede ucuz et satışı yapılacak. İşte ucuz et satışı yapan o belediye…

Vatandaşın yüzünü güldüren açıklamalar peş peşe geliyor. Belediyeler tarafından pek çok farklı kampanya gündemde yer alırken son olarak uygun fiyata et satışı yapılacağı belirtildi. Kırmızı ve beyaz et satışı yapılacağı duyurulurken vatandaşlar da akın akın belirlenen noktalara gidiyor. 6-10 Şubat tarihleri arasında belirlenen ilçelere giden vatandaşlar elleri dolu dönecek. İşte ucuz et satışı yapan o belediye…

ET FİYATLARI YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında Başkent Mobile Market aracılığıyla vatandaşlar uygun fiyatlı ete kavuşacak. Kırmızı ve beyaz et satışı yapılacağı belirtilirken haberi duyan Mobil Marketlere koşuyor.

baskent-mobil-market.jpg

Ramazan ayına kısa bir süre kala Ankaralıları sevindiren açıklama da Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden geldi. Ramazan ayı sonuna kadar toplam 25 ilçede uygun fiyatlı et satışı yapılacağı duyuruldu. Mobil market otobüsü ile yapılacak olan satışlar vatandaşların dikkatinde yer alıyor.

HANGİ İLÇELERDE UCUZ ET SATIŞI YAPILACAK?

Ramazan ayı yaklaşırken market fiyatlarına yapılan zamlarda vatandaşın cebini yakıyor. Artan fiyatları tepki gösteren vatandaşlar Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yeni kampanyası ile sevinçten havalara uçtu. Ankara'da 25 ilçede mahalle mahalle gezerek uygun et satışı yapılacağı belirtilirken satışların hafta sonu yapılmayacağı aktarıldı. 6 Şubat 2023 tarihinde başlayacak olan satışlar 10 Şubat'a kadar devam edecek. Başkentliler uygun fiyatlı et almak için belirlenen saat aralığında mobil marketlerden alım yapabilecek. 6-10 Şubat tarihleri arasında saat 10.00-17.00 aralığında belediye tarafından sunulan hizmetten yararlanabilirsiniz.

ankara-buyuksehir-belediyesi.jpg
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin ucuz et satış noktaları şu şekildedir:

  • 6-7 Şubat 2023 (Pazartesi-Salı): Altındağ Hüseyin Gazi Mahallesi Orhan Kemal Caddesi ile Bostancık Caddesi kesişimi (Hüseyin Gazi göbek),
  • 8 Şubat 2023 (Çarşamba): Altındağ Doğantepe Mahallesi 1048. Cadde No: 141 önü,
  • 9-10 Şubat 2023 (Perşembe-Cuma): Mamak Yeşilbayır Mahallesi Şehit Ali İhsan Okatan Caddesi No: 13 önü,

Başkent Mobile Market aracılığı ile yapılan haftalık satış programları ise Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabı üzerinden vatandaşlarla paylaşılacak.


UYGULAMA MARKETLERDE DE GEÇERLİ OLACAK

Büyükşehir Belediyesi tarafından sunulan hizmet ile başkentliler bu sene ete doyacak. Satışların ilk başta Başkent Mobile Market aracılığıyla yapılacağı belirtilirken daha sonra Çubuk Etimesgut ve ASKİ olmak üzere toplam 3 noktada satış hizmetine devam edileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN