Odunpazarı'nda kanser söyleşisi

Odunpazarı'nda kanser söyleşisi

Odunpazarı Belediyesi Selami Vardar Halk Merkezi'nde 'kanserde doğru bilinen yanlışlar' konulu sağlık söyleşisi düzenlendi.

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesi, ‘Dünya Kanser Günü’ kapsamında Acıbadem Eskişehir Hastanesi işbirliği ile sağlık söyleşisi düzenledi. Söyleşi Acıbadem Eskişehir Hastanesi Tıbbi Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Hasan Üstün tarafından verildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği söyleşide Doç. Dr. Üstün, kanserde doğru ve yanlış bilinenler ile erken teşhis ve kemoterapi süreçleri hakkında bilgi verdi. Kanserin yaşamı tehdit eden en önemli hastalıkların başında geldiğini belirten Üstün, kanser tedavisinde erken teşhisin önemine dikkat çekti. Tıp dünyasının kanserle mücadelenin yanı sıra, tedavide doğru bilinen birçok yanlışla da mücadele ettiğini ifade eden Üstün, tıpta yeri olmayan tedavi yöntemleri ve yanlış uygulamaların, hastalığın seyrini olumsuz etkileyebildiğini söyledi. Doç. Dr. Hasan Üstün söyleşinin ardından, vatandaşların sorularını yanıtladı.

20-02/13/odunpazari-belediyesi1.JPG

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN