Öğretmenlere yeni AÖF sınav görevi

Öğretmenlere yeni AÖF sınav görevi

Açık Öğretim Fakültesi'nin (AÖF) düzenleyeceği yaz okulu sınavında görev almak isteyen öğretmenlere yeni AÖF sınav görevleri getirildi.

2021-2022 Açık Öğretim Programları 'Yaz Okulu' sınavları için geri sayım başladı. Sınavlara girecek olan adaylar heyecanla sınav gününü beklerken bir çok öğretmen de sınav günü başvuru sorgulamaları gerçekleştiriyor.

AÖF Yaz Okulu sınavında görev almak isteyen öğretmenlere yönelik bir açıklama yapan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi, açıklamasında öğretmenlere sınav görevlerinin getirildiğini duyurdu.

Öğretmenlere yeni AÖF sınav görevi

AÖF yaz okulu sınav görevi başvurusu

Açık Öğretişm programlarının yaz okulu kapsamında düzenleyeceği sınavın 13 Ağustos 2022 tarihinde gerçekleşeceği bildirilen açıklamada sınavda görev almak isteyen öğretmenler için AÖF sınav görevi onaylarının açıldığı belirtildi.

Sınav görevlisi olmak isteyen öğretmenlerin görev taleplerini 09 Ağustos Salı gününe kadar 'https://augis.anadolu.edu.tr/#!/' adresinden göndermeleri gerektiğinin aktarıldığı açıklamada görev tanımlarının Salı günü saat 23:59'a kadar onaylaması gerektiği de ifade edildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN