Öğretmenlik Alan Bilgisi ne zaman? 2019 KPSS A Grubu

Öğretmenlik Alan Bilgisi ne zaman? 2019 KPSS A Grubu

"2019 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi ne zaman?" soruları KPSS sınavına sayılı gün kala en çok sorulan sorulardan biri oldu. Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) 28 Temmuz 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. İşte KPSS ve ÖABT hakkında merak edilen her şey...

Öğretmenlik Alan Bilgisi Sınavı (ÖABT) KPSS (Kamu Personeli Seçme Sınavı) en önemli ayaklarından biri. Memurluk hayaliyle yola çıkan binlerce kişi için ÖABT en önemli aşamalardan biri...

2019-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT), adaylarının sınav tarihleri belli oldu.

ÖĞRETMENLİK ALAN BİLGİSİ NE ZAMAN?

2019 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Kültür-Genel Yetenek-Eğitim Bilimleri) Sınavı 14 Temmuz 2019 tarihinde saat 10.15'te yapılacak. 

2019 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi 1. Oturumu (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri) 20 Temmuz 2019 tarihinde saat 10.15'te, 2. Oturumu (Hukuk, İktisat, Maliye) 21 Temmuz 2019 tarihinde saat 10.15'te uygulanacak.

2019 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi (ÖABT) 28 Temmuz 2019 tarihinde saat 10.15'te yapılacak.

SINAVA GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden alacaklar.

KPSS SINAVI GİRİŞ BELGESİ

OTURUM SAATLERİ VE SINAV KONULARI

2019-KPSS Alan Sınavlarının oturum saatleri, sınav konuları gibi detaylar başvuru kılavuzu yayınlandığında belli olacak.

KPSS sınavına başvuru işlemini kılavuzda belirtildiği şekilde gerçekleştiren ve sınav ücretini yatıran adayların başvuru bilgileri, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yayınlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN