Okullar açıldı, İstanbul'da trafik çilesi başladı | Trafik yoğunluğu haritası nasıl?

Okullar açıldı, İstanbul'da trafik çilesi başladı | Trafik yoğunluğu haritası nasıl?

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla okul servisleri de İstanbul trafiğine çıktı. Birçok çok noktada trafik durma noktasına geldi, sadece yollar değil toplu ulaşım araçları da çok kalabalıktı. İBB Trafik Uygulaması'na göre, kentte trafik yoğunluğu saat 08.44 itibariyle yüzde 40 seviyesinde. Metrobüs duraklarında da uzun kuyruklar oluşurken, vatandaşlar araçlara binmekte güçlük çekti. İki köprüde de trafik yoğunluğu gözlenirken, özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte trafik durma noktasına geldi.

İstanbul'da öğrenciler, bugün ders başı yapıyor, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla okul servisleri de sabah erken saatlerden itibaren yollara çıktı.

İBB Trafik Uygulaması'na göre kentte trafik yoğunluğu saat 08.44 itibariyle yüzde 40 seviyesinde.

19-09/09/01.jpg

İKİ KÖPRÜDE DE TRAFİK ÇİLESİ

İki köprüde de trafik yoğunluğu gözlenirken, özellikle 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde Anadolu'dan Avrupa'ya geçişte trafik durma noktasına geldi. Saat 08.00 itibariyle yoğunluk yüzde 45'lere ulaşırken, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde oluşan trafik havadan görüntülendi.

19-09/09/basliksiz-1-1568008940.jpg

Görüntülerde trafiğin Altunizade'ye kadar ulaştığı ve yoğun araç kuyruğu görülüyor.

19-09/09/basliksiz-1-1568008912.jpg

METROBÜSLERDE İZDİHAM

Yenibosna, Bakırköy ve Avcılar istikametinde trafikte yoğunluk oluştu. E-5 üzerinde yoğun trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Metrobüs duraklarında da uzun kuyruklar oluşurken, vatandaşlar araçlara binmekte güçlük çekti. Yenibosna üst geçitte de yoğunluklar oluştu. Oluşan kuyruklar nedeniyle vatandaşlar durağa ulaşabilmek için dakikalarca beklemek durumunda kaldı.

19-09/09/basliksiz-1-1568008660.jpg

İSTANBUL'DA SERVİS DENETİMİ

İstanbul'da öğrenci servisleri 2019-2020 eğitim-öğretim yılının ilk gününde polis ve jandarma trafik ekiplerince denetlendi.

Ataşehir Turgut Özal Bulvarı’nda İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı trafik ekiplerinin desteği ile öğrenci servislerinde kontroller yaptı.

Denetimlerde, araç sürücüleri ve hosteslerin evrakları kontrol edildi, araçların yeterlilikleri, öğrencilerin kullandıkları emniyet kemerlerini incelendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN