‘Öldüren şırınga’ avı

‘Öldüren şırınga’ avı

Okul kantininden aldıkları şırınga şeklinde çikolata kapağı boğazlarına kaçan Mert Yağız ve Umut Bilgi’nin ölümü 82 milyonu yasğa boğdu.

Kahreden iki olayın ardından bu tür ürünlerin satışını yasaklayan kantin yönetmeliğinin ertelenmesine tepki yağdı. Çifte facianın ardından ise Van’dan Zonguldak’a sakıncalı ürünlerin denetimi arttı. Bilecik’te de zabıta sıvı çikolatayı satmaya devam eden bakkallar ve okul kantinlerine denetim yaptı.

Okul çevresindeki birçok bakkalda satılan 80 ürüne el kondu. Ankara ve Diyarbakır’daki iki acı olaya ilişkin değerlendirmede bulunan İzmir Kantinciler Odası Başkanı Rasim Topçu, kentteki 800 kantinin işletmecisiyle iletişime geçtiklerini belirtti. Topçu “İki okulun kantininde şırınga çikolatalardan satıldığını öğrendik. Gereken yapıldı ve bu ürünler derhal toplatıldı” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN