Ölümden kıl payı kurtuluş kamerada

Ölümden kıl payı kurtuluş kamerada

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde motosikletli kadın sürücü, önünde seyreden otobüsü aniden durması sonucu motosikletiyle yere savruldu. Sürücünün karşı istikametten gelen otobüsün altında kalmaktan kıl payı kurtulduğu o anlar ise kameralara yansıdı.

Üsküdar Kuzguncuk’ta meydana gelen olayda, motosikletli kadın sürücü cadde üzerinde normal hızda seyrettiği esnada önündeki yolcu otobüsü bir anda yavaşladı. Otobüsün yavaşladığını geç fark eden kadın sürücü, hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan motosiklet yere savrulurken, üzerindeki sürücü ise karşı istikametten gelen otobüsün önüne düştü. Motosikletinin düştüğün gören otobüs şoförü ise frene basarak son anda durdu.

KIL PAYI KURTULDU

Sürücünün ölümden kıl payı kurtulduğu o anlar kask kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosikletli otobüsün durmasıyla frene basıyor.

Yere düşen kadın sürücü karşı şeride savruluyor. Bu sırada karşı yönden gelen otobüs sürücüsü son anda frene basınca kadın sürücü ölümden kurtuluyor.

İSTANBUL/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN