Ömer Selim Alan kimdir, nerelidir?

Ömer Selim Alan kimdir, nerelidir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zonguldak Belediye Başkan adayını açıkladı. Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan oldu. Peki Ömer Selim Alan kimdir, mesleği nedir?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 31 Mart 2019'da yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde partisinin 14 il belediye başkan adayını daha açıkladı. Zonguldak Belediye Başkan adayı Ömer Selim Alan oldu. Doktor Ömer Selim Alan dün yaptığı açıklamada "Yarın saat 10.00'da adaylık açıklaması için Ak Parti Genel Merkezi'ne çağrıldım. Tüm Zonguldak'a hayırlı olsun" demişti.


ÖMER SELİM ALAN KİMDİR?


1979’da Zonguldak’ta doğan Ömer Selim Alan, ilk ve orta öğrenimini Zonguldak’ta tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölümü’nden mezun oldu. Çeşitli STK ve Odalarda üyelik ve görevler üstlenen Alan, AK Parti Zonguldak İl Başkan yardımcılığı görevini yürütmüştür.

İleri düzeyde İngilizce bilen Ömer Selim Alan, evli ve iki çocuk babasıdır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN