Önder Aksakal: Şişli, Kadıköy, Bakırköy, Avcılar ve Silivri'yi alacağız

Önder Aksakal: Şişli, Kadıköy, Bakırköy, Avcılar ve Silivri'yi alacağız

DSP lideri Aksakal, 'CHP'nin oyları bölüyorlar' eleştirisine "Ben bunu hakaret sayarım. Oyları bölen doğrudan CHP'nin kendisidir. DSP'nin oyları filan böldüğü yok. Şişli, Avcılar, Kadıköy, Bakırköy ve Silivri'yi de alacağız" ifadelerini kullandı.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, CNNTÜRK yayınında konuştu.  Aksakal, 'CHP'nin oyları bölüyorlar' eleştirisine "Ben bunu hakaret sayarım. Oyları bölen doğrudan CHP'nin kendisidir" şeklinde cevap verdi.

DSP lideri Aksakal, "DSP, CHP'nin oylarını mı bölmeyi mi amaçlıyor?" sorusuna şu yanıtı verdi:

AKSAKAL'DAN İDDİALI ÇIKIŞ

"Bu sadece bir iddiadan ibaret. Ben bunu hakaret sayarım. Ancak bu tip hakaretlerle bizi karalama çabaları var. İttifak denilen bize göre ucube yasada çok farklı partiler bir araya geldiler. İki ittifakta çoğunluk sağcı adaylar. Oyları bölen doğrudan CHP'nin kendisidir. Şişli'de Mustafa Sarıgül adayımız değil mi? Şişli'yi zaten alacağız da… DSP kültürünü özümsemiş bir kişi olarak bunu kabul ettik. Şişli'de CHP'nin tüm isimleri mahalle mahalle çalışıyor. Siz orada AK Parti'yi mi engellemeye çalışıyorsunuz? Bağcılar'a Esenyurt'a gitsenize. DSP'nin oyları filan böldüğü yok. Şişli, Avcılar, Kadıköy, Bakırköy ve Silivri'yi de alacağız."

"CHP ile neden ittifak sağlanamadı?" sorusuna ise Aksakal'ın yanıtı şu oldu:

"Sayın Kılıçdaroğlu öyle bir beyanat vermiş. Yardımcılarından ikisi bizden randevu istediler. Havadan sudan konuşup gittiler. Sayın Öztrak, "Teklif etmemiş olabilirler ama nabız tuttular" dedi. Ne öyle bir teklif geldi ne de öyle bir beklentimiz oldu. Siyasi partiler halkın yararına çalışmalarda ittifak yapmalı tabi ki. Muhakkak zamanı geldiğinde işbirliği yapılabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN