Onur Büyüktopçu'ya gizli çekilmiş görüntüleriyle şantaj!

Onur Büyüktopçu'ya gizli çekilmiş görüntüleriyle şantaj!

Onur Büyüktopçu, sosyal medya aracılığıyla tehdit edildi. Onur Büyüktopçu'yu mahrem görüntüleriyle tehdit eden kişinin arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Yemekteyiz programı ile büyük beğeni toplayan Onur Büyüktopçu, Kiralık Aşk dizisi ile adını duyurmuştu.

Bir şantajcı, Onur Büyüktopçu'yu, kendisine ait cinsel içerikli video ve fotoğrafların basına vereceğini iddia ederek tehdit etti. Şantaj yapan kişinin, yakışıklı oyuncunun arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Oyuncu Onur Büyüktopçu'ya, kendisine ait cinsel içerikli video ve fotoğrafların yer aldığı bir mesaj gönderildi. Sosyal medyadan mesajı yollayan kişi, görüntüleri internete sızdırma tehdidiyle 50 bin lira istedi.

ŞANTAJCI ARKADAŞI ÇIKTI

Büyüktopçu, şantajcının banka hesabına 50 bin lira yatırdı. Ardından konuyu araştıran ünlü oyuncu, mesajı gönderen kişinin arkadaşı olduğunu öğrendi. Büyüktopçu, şantajın devam etmesi üzerine savcılığa başvurdu.

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?

Yemekteyiz adlı yemek yarışmasını sunan Onur Büyüktopçu'nun hayatı. Menajerlik ve cast direktörlüğü de yapan Onur Büyüktopçu kaç yaşında ve nereli? İşte televizyon dünyasının renkli karakteri hakkında az bilinenler...

19-03/17/onur-buyuktopcu-2.jpg

Onur Büyüktopçu 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Türk oyuncu, cast direktörü ve menajerlik yapmıştır. Kiralık Aşk, Memleket Hikayeleri ve Hürmüz Gelin gibi yapımlarda rol aldı.

Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir'de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere'ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy'de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı.

Onur Büyüktopçu, 24 Nisan 1982’de İstanbul’da doğdu. Babası Çankırılı, annesi göçmendir. On sekiz yaşına kadar İzmir’de yaşadı ve öğrenimini burada tamamladı. Dil ve tiyatro okulu için İngiltere’ye giden Büyüktopçu, Academy of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de eğitim aldı. Oyunculuğa ilk adımını 2003 yılında Lise Defteri adlı dizi ile attı ve bu dizide Yusuf karakterini canlandırdı

Yabancı Damat, Doktorlar gibi dizilerde konuk oyuncu olarak rol aldı. 2010 yılında Güz Gülleri adlı dizide rol aldı. 2015-17 yılları arasında Kiralık Aşk dizisinde Koray rolünü canlandırdı. Şimdilerde TV8’de yayınlanan Yemekteyiz programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculuğun yanında cast direktörlüğü, menajerlik ve tiyatro oyunculuğu da yapmaktadır.

ONUR BÜYÜKTOPÇU’NUN FİLMOGRAFİSİ

Sinema

2007 Memleket Hikayeleri Hüseyin Başrol
2009 Hürmüz Gelin Süleyman Başrol

Televizyon

2003 Lise Defteri Yusuf Yardımcı karakter
2004 Yabancı Damat Emre Konuk oyuncu
2006 Fırtınalı Aşk Nedim Yardımcı karakter
2006 Doktorlar Konuk oyuncu
2007 Tatlı Bela Fadime Özgür Yardımcı karakter
2007 Kavak Yelleri Hakan Yardımcı karakter
2007 Üç Tatlı Cadı Yemek hocası Yardımcı karakter
2010 Güz Gülleri Yardımcı karakter
2011 Kollama Konuk oyuncu (132. bölüm)
2015-2017 Kiralık Aşk Koray Sargın Yardımcı karakter
2017-günümüz Yemekteyiz Kendisi Sunucu

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN