Ormanlık alanda ekiplerle saatlerce kendini aradı

Ormanlık alanda ekiplerle saatlerce kendini aradı

Bursa'da ormanlık alanda kayıp arama çalışması yürüten ekiplere eşlik eden şahıs, çalışmaların sonunda kendisini aradığını fark etti.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tuhaf bir kayıp arama olayı gerçekleşti. Gece saatlerinde arkadaşlarıyla içki içen 50 yaşındaki Beyhan Mutlu, bir süre sonra arkadaşlarının yanından ayrılarak ormanlık alana gitti. Bunun ardından jandarma Komutanlığı, İNDAK ve UMKE ekipleri ormanlık alanda bir şahsın kaybolduğu ihbarını aldılar.

Mahalle sakinlerinin de katıldığı arama çalışmaları ormanda devam etti. Ekipler bir süre sonra aradıkları şahsın ismini bağırmaya başladı. Ekiplerin yanında olan Beyhan Mutlu, ismini duyunca ekiplere kimi aradıklarını sordu. Arama çalışmalarına katılarak başka bir kişiyi aradığını zanneden Beyhan Mutlu, "Ben buradayım" deyince ekipler şaşkına döndü. Ekipler, arama çalışmasıyla ilgili tutanak düzenleyip kayıp şahsı evine bıraktılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN