Osman Zolan kimdir? Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan nerelidir?

Osman Zolan kimdir? Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan nerelidir?

Osman Zolan kimdir? Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan nerelidir? 54 yaşındaki Zolan Denizli'de yaşanan depremin ardından Osman Zolan'ın biyografisi araştırılmaya başlandı. İşte Zolan hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Osman Zolan kimdir? Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan Denizli'de yaşanan depremin ardından yaptığı "Can kaybı yok." açıklamasıyla dikkat çekti. "Osman Zolan kimdir? Nereli ve kaç yaşındadır?" sorularının yanıtı araştırılıyor.

31 Mart yerel seçimlerinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Osman Zolan kimdir? Osman Zolan kaç yaşında ve nereli? İşte, Osman Zolan'ın siyasi yaşamı hakkında merak edilen soruların yanıtları...

OSMAN ZOLAN KİMDİR?

54 yaşındaki Osman Zolan 10 Aralık 1964'te Denizli Tavas'ta doğdu. Zolan, ilk öğrenimini Tavas-Ga ripkay'de, orta ve lise eğitimini ise Isparta-Gönen Öğretmen Lisesi'nde tamamladı.

Yükseköğrenimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamlayan Zolan, Denizli Barosu'na kayıtlı olarak avukatlık yaptı ve bu dönemde sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev aldı.

2004 Yerel Secimleri'nde Denizli Belediye Meclis üyeliğine seçildi

2004 ile 2011 yılları arasında Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.

16 Mart 2011 tarihinde Denizli Belediye Başkanlığı görevine seçildi.

 2014 yılında yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN