Ovacık'ta kar kalınlığı 2 metreye ulaştı

Ovacık'ta kar kalınlığı 2 metreye ulaştı

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde yoğun kar yağışı hayatını olumsuz etkiledi. Kar kalınlığının bazı kesimlerde 2 metreye ulaştığı ilçede, vatandaşlar ev ve iş yerlerinin önündeki kar birikintilerini temizlerken zor anlar yaşandı.

Kış mevsiminin sert geçtiği 1500 rakımlı yerleşim yeri Tunceli Ovacık'ta, bir süredir devam eden ve son iki gündür aralıklarla etkisini artıran kar yağışı, birçok köy ve mahalle yolu ile sokağı ulaşıma kapattı. 

Kar kalınlığının bazı kesimlerde 2 metreye ulaştığı ilçede, vatandaşlar ev ve iş yerlerinin önündeki kar birikintilerini temizledi.

20-02/14/ana-manset-2-1581669449.jpg

"EVİMİZDEKİ SU BİLE DONUYOR"

Karla mücadele ekipleri, ilçe merkezi ve köy yollarının açılması için yoğun çaba gösterdi. Yöre sakinlerinden Aysel Karataş, ilçede çetin geçen kışın hayatı zorlaştırdığını belirtti. 

20-02/14/ana-manset-2-1581669468.jpg

Kar yağışından dolayı yolların kapandığını vurgulayan Karataş "Sürekli evlerimizin önünde biriken karları temizliyoruz. Soğuk nedeniyle de evlerimizdeki sular da donuyor" dedi.

20-02/14/ana-manset-2-1581669483.jpg

TUNCELİ/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN