Oyuncu Emre Kınay İYİ Parti'den belediye başkan adayı oldu

Oyuncu Emre Kınay İYİ Parti'den belediye başkan adayı oldu

İYİ Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerde Kadıköy Belediye Başkan adayının oyuncu Emre Kınay olduğu öğrenildi.

İYİ Parti Kurucular Kurulu ve Genel İdare Kurulu Üyesi Burak Akburak partisinin Kadıköy Belediye Başkan adayının Emre Kınay olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Akburak, "İYİ Parti Kadıköy adayımız Sn. Emre Kınay olmuştur.Kadıköyümüz hak ettiği hizmeti İYİ Parti ile kazanacaktır. Kadıköy de İYİ olsun mu?" ifadelerini kullandı.

19-02/14/emre-kinay.png

Ayrıca Kağıthane adayının oyuncu Mehmet Aslan, Sarıyer adayının ise İYİ Parti eski Genel Başkan Yardımcısı Taylan Yıldız olduğu öğrenildi.
 

EMRE KINAY KİMDİR?

Emre Kınay, 5 Mart 1970 tarihinde İstanbul'da doğdu. Annesi Remziye Kınay ve babası da tiyatrocu olan Emre Kınay, besteci Erdem Kınay'ın ağabeyidir. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul Küçükçekmece'de tamamlayan Kınay, 1990 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü kazandı ve kaydoldu.

1995 yılında Konservatuvar eğitimini tamamlayarak mezun olan Kınay, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nda yükseklisans eğitimine başladı, ancak tez aşamasında akademik çalışmalarını durdurdu.

Kınay, tezini tamamladıktan sonra ilk hedefinin doktora yapmak olduğunu da kendisiyle yapılan röportajlarda belirtiyor. Aynı zamanda Konservatuvar eğitimi sırasında çocuklarla başlayan tiyatro eğitimciliğini de aralıklarla halen devam ettiriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN