Özel sektör 1000 TL doğalgaz yardımı nasıl alınır? 1000 TL doğalgaz yardımı başvuru şartları

Özel sektör 1000 TL doğalgaz yardımı nasıl alınır? 1000 TL doğalgaz yardımı başvuru şartları

Havaların iyice soğudu. Vatandaş astronomik fatura tutarlarından korktuğu için doğal gazı yakamıyor ısınamıyordu. İhtiyaç sahibi ailelere verilen destek göz önüne alındığında özel sektörü çalışanları aynı desteği bekliyor ve bu haberi dört gözle bekliyordu. Sonunda karar resmi gazetede yayınlandı. Özel sektör çalışanları için de geçerli olacak doğal gaz yardımı ile ilgili merak edilenler haberimizin devamında.

Havaların iyice soğudu. Vatandaş astronomik fatura tutarlarından korktuğu için doğal gazı yakamıyor ısınamıyordu. İhtiyaç sahibi ailelere verilen destek göz önüne alındığında özel sektörü çalışanları aynı desteği bekliyor ve bu haberi dört gözle bekliyordu. Sonunda karar resmi gazetede yayınlandı. Özel sektör çalışanları için de geçerli olacak doğal gaz yardımı ile ilgili merak edilenler haberimizin devamında. ısınma yardımı

Şartları neler?

Özel sektör çalışanlarına 'oh dedirtecek' karar resmi gazetede yayınlandı. Özel sektör çalışanlarına doğalgaz yardımı olarak 1000 TL verilecek. 1000 liralık doğalgaz ve ısınma (kömür, odun) yardımı, vergi ve SGK primine tabi tutulmayacak. İstisna 9 Kasım 2022–30 Haziran 2023 tarihleri arasında (toplam 8 ay) yapılacak ödemeler için geçerli sayılacak.

Aylık net 1000 TL'yi geçmemesi ve mevcut ücretlere ek olarak verilmesi gerekiyor. Üstelik herhangi bir fatura vb belgeleme yapmaları gerekmiyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN