Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'nun tartışılan hareketine açıklama

Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'nun tartışılan hareketine açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Meclis'teki bütçe görüşmeleri sırasında kürsüde konuşma yaparken yaptığı hareket tartışmalara neden oldu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde düzenlenen bütçe görüşmeleri sırasında konuşma yaptı. Kılıçdaroğlu'nun, konuşması sırasında yaptığı el hareketi ile tartışmalara neden oldu.

Ak Parti milletvekillerinin tepki göstermesi ile Kılıçdaroğlu'ndan özür dilemesi istenildi. Tepkiler üzerine TBMM Başkanı Mustafa Şentop görüntülerin izlenmesi için ara verdi.

ozgurozeli.jpg

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun el hareketi ile ilgili olarak bir gruba yönelik olmadığını ve hararetli konuşma sırasında ortaya çıktığını söyledi. Özel, "Genel Başkanımız elini elinin sırtına vurmuştur. Sırtına yük bindirmek anlamındaki vücut dilidir."dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN